fredag 25 september 2009

Legenden om Darren Shan-Prövningarnas tid: 434

Det bestämms att Darren Shan, trots sin ålder och även om han bara är halvvampyr, ska utföra vampyrernas traditionella invigningsprov för att visa att han är värdig en plats i klanen. Proven är livsfarliga och egentligen för fullvuxna helvampyrer, om han klarar det rentvår han Mr Crepsleys namn från ryktena om att han gav ett barn blodet. Om inte, väntar en säker död...

Denna boken var den bästa i serien hittills enligt mej och det var så spännande så jag sträckläste hela. Man tror att han ska dö hela tiden så man sitter och hoppas på att han ska överleva och det gör att den är näst intill omöjlig att stanna i. Denna serien om Darren Shan rekommenderar jag VERKLIGEN för alla som gillar vampyrer och skräck! Skriven av Darren Shan.

2 kommentarer:

  1. Du kommer att bli glad när du hör denna nyhet: Vi ska gå och lyssna på författaren om två veckor!!! Kul va!!! Jag tänker låta alla klassen läsa något av Darren Shan innan dess.

    PS! Tänk efter när du skriver ord med m. Huvudregel:Om m omges av två korta vokaler dubbeltecknas det, annars inte (bestäms, rekommendera)
    Undagtag: ord med Rom och dom

    SvaraRadera
  2. Ja, det blir spännande!!! Jag är på bok nr 6 i serien.

    SvaraRadera