tisdag 1 september 2009

KORT KJOL 321

Kort kjol handlar om Myran som precis har gått ut första ring. Det ska hon fira me sina kompisar. Dom är på Djurgården och Grönan. Hon hänger med sina två kill kompisar hem till den ena och det är inget konstigt med det 2 st klasskompisar?. Kvällen är rolig men det slutar med att Myrn blir våltagen av killarna. Det blir bara värre och värre, hur ska hon klara av polisfören och rättegången. Myran tror också att det är hennes egna fel för att hon hade en kort kjol på sig.

Jag tycker att alla ska läsa denna boken. Boken var lite seg i början och lite mycket beskrivningar. Det är en bok för tjejer, boken handlar om ett aktuellt ämne.

4 kommentarer:

  1. Äntligen Emma! Välkommen till de läsandes skara. ;-)

    SvaraRadera
  2. Varför tycker du att det är en bok för tjejer? Kan inte killar ha "nytta" av att läsa en sådan här bok även om den är skriven ur en flickas perspektiv? Medmänsklighet och empati (att man känner med någon) är inte förbehållet kvinnor.

    SvaraRadera
  3. Detär sant, det finns nästan inga böcker som är könrelaterade, det är roligt att läsa ur det andra könes perspektiv för att se hur andra tycker.

    SvaraRadera