onsdag 10 mars 2010

hex 680m

författare: rhiannon lassiter

Boken handlar om Wraith och Raven som ska försöka hitta sin syster som de tappat kontakten med efter att de skildes åt när systern Rachel blev adopterad från barhemmet de bodde på. Raven är en hexare, det är förbjudet över hela världen. Att vara hexare innebär att man kan ta sig in i olika databaser o.s.v. Om man blir påkommen som hexare blir man avlivad eller om man är yngre och inte har hunnit utväckla sin hexgen så mkt kommer man till en klinik. Raven letar runt på nätet överallt efter sin syster men hittar inga spår efter henne. Kez tillkommer i början av boken som inte har något hem, han börjar hänga med dem och hjälper till att leta efter deras syster.
De kommer i kontakt med adoptivföräldrarna som säger att rachel blivit hämtad för ett och ett halv år sen för att ha blivit påkommen om att hon var hexare.
Lever hon fortfarande? Eller är hon ett provoffer på kliniken?
De ger allt för att hitta sin syster, frågan är, hittar de henne?

Boken var bra, SF har väl aldrig riktigt varit min grej men denna boken var faktiskt bra. Den är spännande och annorlunda. Vissa saker förstår man inte för att det är konstiga saker i framtiden men man förstår ungefär. vid vissa delar kan man bli lite uttråkad för det inte händer så mycket men man måste ju ändå läsa vidare för att se hur det går!

1 kommentar:

  1. Bra skrivet Tove och kul att du tyckte den var bra fast du inte brukar läsa SF.

    SvaraRadera