torsdag 17 december 2009

Systrar i jeans andra sommaren av Ann Brashares 957 m

Det hade blivit sommar igen och de fyra bästa kompisarna skulle skiljas åt igen.

Tibby åkte till läger om filmer. Hennes inspiration var Bailey, som dog sommaren innan. Hennes bästa vän Brian som var hennes bästa vän stöttade henne genom hela sommaren, men hennes nya "vänner" tyckte inte om Brian. Tibby märkte att de nya vännerna inte var bra för henne.

Carmens liv var bra, hon hade en dejt hon hade vänner och sommarlov. En sak hon inte gillade var att hennes mamma hade börjat dejta en kille som hette David. David var helt okej, men inte Carmens mamma. Hon hade börjat sluta bry sig om Carmen så hon kännde sig utanför. De började bråka när Carmen märkte att hennes mamma hede tagit De Flygande Jeansen.

Bridget hittade en massa kuvert i källaren. De var alla från hennes mormor, som hon inte hade träffat sen hennes mamma dog. Bridget hade fått alla de breven, men hennes pappa hade gömt dem. Bridget åkte till Alabama där hennes mormor bodde och sa att hon hette Gilda och ville hjälpa till i hennes mormors hus.

Lena hade gjort slut med Kostos eftersom det var så långt emellan dem. Men hon saknade honom. Han hade tydligen en ny flickvän, men när han kom hem till Lena en dag sa han att det inte var sant, han var fortfarande kär i Lena. Lena och Kostos blev tillsammans igen, när Kostos var tvungen att åka tillbaka till Grekland blev Lena såklart ledsen.
Lena fick reda på att hennes farfar var sjuk och hon och hennes familj åkte till Grekland. Där träffade Lena Kostos igen då han berättade att han skulle bli pappa med en annan kvinna.

1 kommentar: