torsdag 12 november 2009

The return of hjärtans fröjd : 525 m

Boken är skriver av Per Nilsson och är en uppföljare av Hjärtans fröjd. Boken handlar om en kille som man inte vet vad han heter. Han bor med sin mamma och sin lilla syster Hanna i en lägenhet. I förra boken träffar han en tjej som även är med i den här boken. Han träffar inte sin första kärlek längre utan har bestämmt sig för att gå vidare. Så han träffar en tjej i sin klass och hon verkar interesserad av honom. Men så börjar han komma på andra tankar, på Ann-Katrin (första kärlek). Så han börjar leta upp henne, var hon bor och så. Och han få verkligen en oväntad överraskning.

Jag tycker verkligen att alla ska läsa denna bok. Man kommer in i boken direkt redan på första historien och det är lätt att hänga med vad som händer för det är inte så många personer som är med. Det är en kärleks bok men samtidigt så mycket tankar så man märker det inte så mycket. Alla borde läsa den!

2 kommentarer:

  1. Har du läst fler böcker av författaren? Monica tycker att detta är en väldigt bra författare sa hon till mig, tycker du det?

    SvaraRadera
  2. Hjärtans fröjd kom ut första gången 1992 och The return og hjärtans fröj 2007. Ändå lyckas Per Nilsson få båda böckerna att kännas lika i tid och tilltal, eller hur?

    SvaraRadera